La seu de l'entitat. (Foto: Andbank)
Sector financer

AXA i El Corte Inglés Assegurances entren en el capital de MyInvestor

Andbank España mantindrà entorn del 75% del neobanc i aportarà 10 milions d'euros en els propers anys

Madrid.- El neobanc premium MyInvestor aconsegueix 20 milions d'euros protagonitzant una de les rondes més grans de finançament del sector fintech espanyol fins avui. Andbank España mantindrà entorn del 75% del capital de MyInvestor i un grup d'inversors, entre els quals hi ha AXA España i El Corte Inlés Assegurances, controlarà el 25%.

Per impulsar el creixement del neobanc durant els pròxims anys, Andbank España aportarà 10 milions d'euros. Per la seva part, AXA, El Corte Inglés Assegurances i un grup de 'family offices' i inversors espanyols aportaran entorn de 10 milions d'euros. L'èxit de l'operació, que ha tingut l'assessorament de Crea Inversión, confirma la confiança d'inversors qualificats en el model de negoci de MyInvestor, una firma que s'ha fet un forat en el mercat digital espanyol.

MyInvestor ja té 16.000 clients i tancarà l'any amb un volum de negoci de 200 milions, la qual cosa suposa un creixement de més del 500% des dels 31 milions amb els quals va arrencar l'any. El neobanc ha duplicat la seva xifra de negoci en el segon semestre, ja que va tancar al juny amb 93 milions, i el ritme de captació és creixent.

Carlos Aso, conseller delegat d'Andbank España, assenyala que "aquesta ronda de capital confirma l'èxit d'un model de negoci en el qual l'eficiència de costos i la filosofia de 'marketplace' financer permeten donar al client un servei premium, ajuntant les hipoteques més competitives amb els fons d'inversió, els plans de pensions i les assegurances més demandades del mercat". Aso afegeix que "la presència en el capital de l'asseguradora més gran d'Europa, el líder de la distribució a Espanya i els 'family offices' prestigiosos ajudarà a accelerar el creixement del neobanc MyInvestor".