Productes Apple a Pyrénées. (Foto: M. R. F.)
Un Iphone 11. (Foto: M. R. F.)
Empresa

L'iPhone 11, producte estrella d'aquest Nadal

Les vendes han augmentat un 3% respecte a l'any passat

Andorra la Vella.- L'iPhone 11 ha estat guardonat com el producte estrella d'aquest Nadal a l'FNAC situat a la planta baixa dels grans magatzems Pyrénées. La marca de la poma es consolida un any més com a èxit de vendes, tal com ho va fer l'any passat amb l'Iphone 10. Mohamed Brighach, responsable de la botiga FNAC, ha destacat en aquest sentit que no els ha sorprès, ja que els productes Apple "atreuen els clients". Un altre producte de la marca que durant la festivitat nadalenca ha repuntat en vendes han estat els 'AirPods', uns cascs sense fils que permeten escoltar música i parlar mitjançant el Bluetooth del dispositiu. Tanmateix, el centre comercial illa Carlemany coincideix en què el producte estrella d'aquest Nadal ha estat l'iPhone 11, essent els 'Airpods', el complement que més ràpid ha esgotat les existències.

En segon lloc, en el sector de les consoles i els videojocs (Gaming), aquest Nadal els clients que han visitat Andorra s'han inclinat per la Nintendo Switch, juntament amb els nous títols de la saga Pokémon, productes que s'han esgotat en pràcticament tots els comerços més importants d'Andorra. En aquest sentit, i per primera vegada, la que fins ara era líder de vendes tots els Nadals, la Play Station, ha patit una forta davallada, situant-se en una de les consoles que menys vendes ha tingut. Segons Brighach, això ha estat a causa del fet que el públic espera "la imminent arribada de la Play Station 5", la qual es podria produir aquest 2020, segons ha anunciat la marca Sony als responsables de Pyrénées. En videojocs, a banda del Pokémon, destaquen el FIFA 2020 i el Call of Duty al capdavant d'altres títols.

La fotografia ha estat la secció que més ha vist reduïda les seves vendes. "És un sector que està totalment absorbit per la telefonia mòbil", ha detallat Brighach, assegurant que els únics productes de fotografia que tenen sortida en el mercat actual són les càmeres d'acció (GoPro) i les Instamix. Segons Brighach, "les festes han estat especialment bones, hem incrementat les nostres vendes en un 3% respecte a l'anterior". D'altra banda, aquest cap de setmana, L'FNAC Pyrénées donarà el tret de sortida a tot un ventall de rebaixes en diversos productes de les diferents seccions amb descomptes de fins a un 50%. D'altra banda, els responsables del centre comercial escaldenc celebren que enguany "l'afluència de persones s'ha incrementat molt respecte a l'any passat, un fet que en aquest cas atribueixen a les dates festives i la seva posició dins del calendari.