Guanyadors de la 22a edició del Concurs d’Aparadors de Nadal, acompanyats de la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el president de la Cambra de Comerç, Miquel Armengol. (Foto: M. R. F.)
Moment del lliurament del premi a l'aparador més sostenible. (Foto: M. R. F.)
Lliurament de premis de la 22a edició del Concurs d’Aparadors de Nadal. (Foto: M. R. F.)
Miquel Armengol, president de la Cambra de Comerç. (Foto: M. R. F.)
Públic assistent a l'esdeveniment. (Foto: M. R. F.)
Innovació

La immobiliària Augé Real Estate guanya la 22a edició del Concurs d’Aparadors de Nadal

Ha rebut una inscripció gratuïta amb totes les despeses cobertes al proper Retail Tour

Andorra la Vella.- La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis ha celebrat aquest dimecres la 22a edició de l’acte de lliurament dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal 2019, al Centre de congressos d’Andorra la Vella. La immobiliària Augé Real Estate, ubicada a Andorra la Vella, ha guanyat el Premi al Millor Aparador del Principat, el guardó de més rellevància, i ha rebut una inscripció gratuïta (despeses de desplaçament i d’estada incloses) al proper Retail Tour a una ciutat europea de referència. El finalista ha estat el Centre comercial illa Carlemany, que ha obtingut un forfet d’esquí de temporada, per gentilesa d'Ski Andorra.

Pel que fa les quatre categories restants, el Premi a l’Originalitat ha estat concedit a l’establiment Lola Botona, el Premi a l’Impacte Comercial se l’ha endut la sabateria Lottusse, el Premi a la Qualitat Artística ha estat atorgat a l’òptica Centre Òptic i, finalment, la botiga Queviures Liana s’ha emportat el Premi a l’Aparador més Sostenible. Tots els establiments premiats en aquestes categories s’han endut un abonament doble per a la 26a Temporada de Música i Dansa organitzada pel comú d’Andorra la Vella i patrocinada per MoraBanc.

Amb aquesta iniciativa, el CCIS té la voluntat d’incentivar el comerç i millorar l’atractiu i la percepció del sector davant els turistes i residents durant aquestes dates. La implicació dels comerços en aquest concurs, ja molt consolidada, fa que s’omplin el màxim de carrers i zones comercials amb una decoració i ambientació nadalenca i festiva. En la present edició, han concursat un total de 53 establiments d'Escaldes-Engordany, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Encamp, una participació similar a la de l’edició del 2018, on hi van participar 56 comerços. Pel que fa a la naturalesa del negoci, cal destacar que hi hagut un ampli ventall de sectors representats, que comprèn des del comerç minorista (la majoria) a les grans superfícies fins a agències de viatge, centres d’estètica, una galeria d’art o una biblioteca i un aparcament de vehicles, entre d’altres.

En la valoració dels treballs realitzats en els aparadors, el jurat ha considerat com a qualitats bàsiques i d’acord amb les bases del concurs: l’originalitat, l’impacte comercial, la qualitat artística, la coherència de l’aparador envers la botiga i el respecte pel medi ambient (l’aparador més sostenible.) L’acte ha comptat amb la presència del Jordi Gallardo, ministre de Presidència, Economia i Empresa; Conxita Marsol i Rosa Gili, cònsols majors dels comuns d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, entre d’altres autoritats.