El director de l’àrea d'Experiència Global de Client de MoraBanc, Ignasi Martín, amb els premis. (Foto: MoraBanc)
Sector financer

MoraBanc, millor banc digital d'Andorra per tercer any consecutiu

L'entitat ha tornat a rebre el guardó concedit per la revista World Finance

Andorra la Vella.- MoraBanc ha estat distingit, per tercer any consecutiu, amb els premis de millor banc digital i millor aplicació bancària d’Andorra 2019 per la revista World Finance, editada a Londres. Aquest guardó s’afegeix al Premi al Banc de l’Any lliurat fa unes setmanes per The Banker i, tal com exposen des de l'entitat, reforça el seu posicionament "com el banc de referència digital a Andorra".

El jurat de la publicació ha valorat la implementació de la cultura i visió digital a tots els estaments del banc més enllà de l’aposta per oferir les eines i recursos digitals més avançats i aplicar-los a la banca de proximitat, tal com informen des del banc a través d'un comunicat.

Lluís Alsina, director general de MoraBanc, ha destacat “el paper de la banca digital com un dels elements que ha permès a MoraBanc tancar els darrers anys amb un increment del benefici i mantenir un creixement sostingut. Aquesta bona línia ens ha portat aquests dos premis i fa unes setmanes el Premi The Banker al Banc de l’Any a Andorra”.

Per Ignasi Martin, director de l’àrea d'Experiència Global de Client, “aquests premis són un reconeixement a com hem integrat una manera de fer i de ser digital a tot el que fem”.

Segons indiquen des de l'entitat, durant el 2019 MoraBanc Digital ha ofert una "permanent actualització dels seus productes i serveis per respondre a les expectatives dels seus clients". Entre d’altres innovacions, destaquen l’ampliació de la seva plataforma d’inversió, integrant el 'Broker' mòbil a les seves apps. També ha incorporat a les seves aplicacions de banca mòbil l’accés amb l’empremta digital amb dispositius Android.

Pionera en l'àmbit de les publicacions financeres, World Finance és editada pel grup World News Media, al Regne Unit. Definint-se com la "veu del mercat", World Finance manté una estreta vigilància en els mercats internacionals i tots els factors que el condicionen i conformen. Gràcies a les contribucions de destacats economistes, líders empresarials i responsables de polítiques econòmiques, World Finance és un dels pocs títols internacionals capaç de comprendre les complexitats del mercat.