Una imatge de Grandvalira. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Land Rover renova amb Grandvalira l’exclusivitat del sector de l’automoció a l’estació

L'acord serà vàlid per un període de tres anys

Andorra la Vella.- Grandvalira i Land Rover Espanya han renovat l’acord de patrocini fins l’any 2022. El director general de Grandvalira Ensisa, David Hidalgo, en representació de Grandvalira i el director de màrqueting de Land Rover Espanya, Oscar Oñate, han tancat l'acord aquest dijous per als pròxims tres anys en un acte celebrat al Pla d’Espiolets del sector Soldeu de Grandvalira. Mitjançant aquesta signatura, Land Rover Espanya tindrà l’exclusivitat del sector de l’automoció a l’estació i mantindrà operatiu el Land Rover Circuit, l’escola de conducció sobre neu que aquest any iniciarà els cursos el pròxim dissabte 18 de gener tots els dies de la setmana excepte els dilluns  fins el 15 de març.

Hidalgo ha posat en valor que "activitats com la conducció sobre gel i neu, van més enllà de l’esquí" i ha agraït a Land Rover Espanya la nova vinculació que, quan finalitzi l’any 2022, "portarà més d’una dècada en funcionament, una dada que demostra l’èxit i la solidesa del projecte de l’escola". Oñate ha destacat que Grandvalira "és una de les poques estacions que ens ofereix durant l’hivern un circuit permanent que, a més, és el més alt d’Europa. Tot són facilitats per poder oferir una experiència completa de conducció sobre gel i neu als nostres clients i als de l’estació, basada sempre en la seguretat, i no en la velocitat”.

Cada any, de 800 i 1.000 persones gaudeixen dels cursos i tenen l’oportunitat de viure una experiència plena d’adrenalina aprenent i perfeccionant les seves habilitats 4x4 sobre superfícies lliscants en un entorn únic, sempre sota la supervisió de monitors experimentats. Tots els participants passen per una part teòrica de 45 minuts a l’Sport Hotel Hermitage i, en acabar, pugen al circuit amb el telecabina de Soldeu fins arribar al Pla d’Espiolets, on els esperen el Nou Ranger Rover Evoque, el Range Rover Velar i el Range Rover Sport SVR per posar a prova la capacitat al volant dels participants sobre neu i gel. Com a primícia d’aquesta temporada, a partir de l’1 de febrer hi haurà una unitat estàtica del nou Land Rover Defender durant tot el mes al circuit. Aquest model, el primer creat per la marca britànica, és la seva icona i Grandvalira serà el primer escenari a la península ibèrica on els esquiadors podran veure’l per primera vegada.

Preparatius per al Dia internacional de la neu

D'altra banda, Grandvalira prepara una celebració especial per al proper diumenge 19 de gener, en el marc del Dia internacional de la neu. L’estació andorrana ha preparat tota una sèrie d’activitats dedicades als més petits amb l’objectiu de potenciar la pràctica dels esports de neu, familiaritzar-los amb el seu entorn i compartir una jornada lúdica en família. El Pla d’Espiolets del sector de Soldeu de Grandvalira serà l’epicentre del World Snow Day amb activitats com un eslàlom paral·lel, un mini 'boarder ski cross', un mini BigAir, un eslàlom gegant i un taller d’'snowboard' amb el nou mètode d’aprenentatge Burton Riglet, a més de diverses animacions i xocolata calenta i coca per a tots els assistents.

També s’estrena aquest cap de setmana la nova temporada de les jornades de l'Snow Club Gourmet amb un sopar ofert de la mà de Colmado Singular, una de les millors marques del món gastronòmic creada per l’empresari Francesc Colell. L’Snow Club Gourmet està obert a socis i no socis i ofereix experiències culinàries temàtiques en forma de sopars, vermuts, maridatges i altres esdeveniments únics a diferents punts de l’estació amb gastrònoms cèlebres com David Sueiro, Fina Puigdevall o Oriol Casals.