Estand d'Andorra a la fira Fitur. (Foto: Andorra Turisme)
Turisme

El Cirque du Soleil, els esdeveniments esportius i el congrés de neu i de muntanya, presents a Fitur

Andorra Turisme dona a conèixer a la fira els principals fets que tindran lloc al llarg del 2020

Andorra la Vella.- Andorra Turisme torna a participar en la fira de turisme de Fitur a Madrid del 22 al 26 de gener amb l'objectiu de donar a conèixer els principals fets que tindran lloc al país al llarg del 2020 com el Cirque du Soleil, els esdeveniments esportius tant d'estiu com d'hivern i el Congrés mundial de neu i de muntanya.

Un dels atractius a l'estiu és el nou espectacle del Cirque du Soleil que tindrà lloc del 27 de juny al 26 de juliol. Tal com explica Andorra Turisme en un comunicat, la fira ha servit per iniciar els contactes amb els agents turístics, i així començar a planificar la venda de les entrades que es realitzarà al públic en general a partir del mes d'abril. Igual que en les dues últimes edicions, la música serà el fil conductor de la nova proposta artística de l'espectacle que enguany es representarà a l'aparcament Valira i a l'aparcament de l'illa Carlemany.

D'altra banda, les competicions esportives que acull el Principat al llarg de l'any també estan presents a l'estand d'Andorra de Fitur amb un plafó de grans dimensions on es detallen les principals competicions que es disputen. Entre elles, la Comapedrosa Race Cup (24-26 de gener), el Freeride World Tour (del 28 de febrer al 4 de març), la Total Fight Masters of Freestyle (del 26 de març al 4 d'abril) o la Copa del Món de Kilòmetre Llançat (de l'1 al 4 d'abril). Respecte a l'estiu, l'Spartan Race (13 de juny), la Copa del Món de BTT (del 16 al 21 de juny), l'Andorra Ultra Trail (del 7 al 12 de juliol), la Volta als Ports (5 de juliol), la Mussara Andorra (19 de juliol) i la Purito (2 d'agost).

Finalment, també es donarà a conèixer l'onzè Congrés mundial de neu i de muntanya sota el títol 'Turisme, innovació i sostenibilitat' que acollirà la parròquia de Canillo de l'11 al 13 de març. Les destinacions aprofiten avui en dia la tecnologia aplicada al desenvolupament turístic però també se centren a ser una destinació sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Diferents ponències i debats amb experts en la matèria posaran sobre la taula algunes solucions i experiències.