Les pistes de Grandvalira. (Foto: Grandvalira)
Turisme

Grandvalira encara el mes de febrer a ple rendiment, amb el 100% del domini operatiu

Les nevades dels darrers dies han deixat uns gruixos de fins a 170 cm de neu de qualitat

Andorra la Vella.- Grandvalira ha rebut més d'un metre de neu nova després d'uns dies d'intenses nevades i baixes temperatures que han permès a l'estació andorrana mantenir-se a ple rendiment de cara al mes de febrer i amb unes grans expectatives, segons informa el domini aquest dijous en un comunicat. Els equips d'explotació han treballat intensament per oferir als esquiadors la totalitat dels 210 quilòmetres en perfecte estat de domini esquiable i uns gruixos excel·lents que oscil·len entre els 80 i els 165 centímetres de neu pols de qualitat.

Així, l'estació més gran de sud d'Europa encara un mes de màxima ocupació i les festes de Sant Valentí i Carnestoltes amb unes condicions extraordinàries de neu i l’afegit de previsions meteorològiques que anuncien sol i altes temperatures; el còctel perfecte que garanteix la millor experiència per als visitants, ja sigui gaudint de les diferents modalitats d'esquí que ofereix l'estació o dels seus serveis i activitats, tots operatius.

Ordino Arcalís també s'ha vist beneficiat per les nevades dels últims dies. Els gruixos oscil·len entre els 145 i 190 cm de neu pols, i les pistes i els forapista presenten unes condicions immillorables, acompanyades per les òptimes previsions meteorològiques per als pròxims dies i amb totes les seves activitats i serveis operatius.