La seu central de MoraBanc. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

MoraBanc obre MoraWealth, una agència de valors a Barcelona

El grup bancari inicia l'activitat a Espanya i oferirà serveis personalitzats de gestió discrecional de patrimonis i assessorament financer

Andorra la Vella.- El grup bancari andorrà MoraBanc obrirà una agència de valors a Barcelona sota la marca MoraWealth. El grup iniciarà així l'activitat a Espanya amb una proposta basada en la professionalitat i l’experiència adquirida en els més de 60 anys d’activitat en banca privada, tal com informa l’entitat en un comunicat. El director general de la nova filial serà Carles Guimerà, amb una experiència de més de 25 anys en el sector financer.

MoraWealth, que obrirà les seves portes aquest mes de febrer, es constitueix com la quarta filial del grup fora d’Andorra, i es crea en un moment de creixement de l’entitat en l'àmbit internacional. Segons Pedro González Grau, president de MoraBanc, “la nova entitat suposa l’extensió a un mercat molt afí, amb una oferta de servei molt centrada en el client, complementada amb un producte diferencial i competitiu”.

Per altra banda, Lluís Alsina, director general de l’entitat, apunta que l’arribada del grup a Espanya respon “al Pla Estratègic d’expansió i a la voluntat de tenir presència en un mercat natural per a nosaltres, en un moment de creixement”. La nova agència de valors, ubicada a l’avinguda Diagonal, oferirà serveis d’assessorament financer, de gestió discrecional de patrimonis ajustada i personalitzada segons les necessitats de cada client, així com de recepció i transmissió d’ordres. MoraWealth és una oferta de valor diferenciada que aprofita les sinergies amb el grup MoraBanc que prioritza la seguretat i la tranquil·litat dels clients. Així, l’agència oferirà els serveis d’assessorament d’inversió i gestió de carteres amb el valor diferencial que genera l’acord global que el grup MoraBanc té amb Goldman Sachs Asset Management, des del desembre del 2018.

En el comunicat, l’entitat també destaca que la nova agència de valors se sustentarà en un model de multicustòdia i arquitectura oberta, disponible per als seus clients i també per a qualsevol persona que vulgui contractar els seus serveis, ja que té acords de custòdia amb diferents entitats. Amb aquesta fórmula, MoraWealth oferirà a cada client els serveis que millor s’adapten al seu perfil.