Visitants a la mostra 'The Art One' que s'ha inaugurat aquest dimecres al vespre a Pyrénées. (Foto: M. F.)
Visitants contemplen algunes de les obres exposades a 'The Art One'. (Foto: M. F.)
Obres exposades a la mostra 'The Art One'. (Foto: M. F.)
Un moment de la inuaguració de la mostra 'The Art One', a Pyrénées. (Foto: M. F.)
Un moment de la inauguració de la mostra 'The Art One'. (Foto: M. F.)
Empresa

Sis joves artistes contemporanis mostren la seva obra a Pyrénées

La companyia The Art One té la voluntat de fer mostres de manera periòdica al centre comercial

Andorra la Vella.- Sis artistes joves emmarcats en diferents estils artístics. Aquesta és la proposta de l'exposició ‘The Art One’ que es pot veure a la sala VIP de Pyrénées Andorra fins al mes d’abril. El comissari, Javier Ledesma, explica que el que s’ha volgut amb aquesta primera mostra de la companyia The Art One a Andorra és mostrar “la diversitat” dels diferents artistes i arribar, d’aquesta manera, a tots els públics. La voluntat de la companyia és que a partir d’ara hi pugui haver diferents mostres al llarg de l’any a Pyrénées i fins i tot “somien” amb un espai expositiu al centre comercial.

A la mostra es poden veure una quinzena d’obres de tres homes i tres dones: Blanca Vernis, Cristina Cabané, Tatiana Blanqué, Bernat Berini, Judas Arrieta i Thomas Martensoon. Tal com explica Ledesma, el comú denominador dels artistes és que fan art contemporani i que l’obra que s’exposa és molt recent. Així, la barcelonina Blanca Vernis mostra, en les seves teles, les experiències en els diversos viatges arreu del món. De la també catalana Cristina Cabané el públic podrà contemplar les pintures que reflecteixen els sentiments de les persones que es troben pel món. La curiositat de les seves teles, explica Ledesma, és que fa servir ‘colleges’ per fer la roba dels seus personatges. I de la també catalana Tatiana Blanqué es podrà contemplar les “consciències naturals” amb obres en què fins i tot el vidre està pintat i en què el paper també és molt present.

A més, del barceloní Bernat Berini, el més jove dels que hi exposen, es mostren obres protagonitzades pel seu estil pop-art. I el reconegut artista basc Judas Arrieta hi exposa el seu mixt de pintura i còmic. A l'últim, pel que fa al suec resident a Catalunya Thomas Martensoon, el públic pot veure el seu art abstracte amb materials com ferro. Martensoon porta la seva obra a Andorra després d'haver estat present a cites com Art Basel.