Una imatge d'arxiu del Punt de Trobada. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

La família Mallol al·legarà que no s'ha vulnerat cap dret fonamental

També defensaran la "fonamentació impecable" de les sentències de la Batllia i el Superior

L’admissió a tràmit del recurs d’empara civil contra la sentència que obliga la societat explotadora del Punt de Trobada a abandonar el centre ha embolicat una mica més el cas. Aquest dimecres s’havia de presentar el pla de desallotjament del recinte comercial però la decisió del Constitucional atura temporalment l’execució d’aquest desnonament. Entre dos i quatre mesos, segons les fonts consultades. Abans, en un termini de 13 dies, les parts poden presentar recurs.

La representació legal de la família propietària dels terrenys on s’ubica el Punt ha anunciat que l’estan preparant. En l’escrit es posarà de manifest que en cap cas s’ha vulnerat cap dret fonamental. I s’afegirà que les dues sentències objecte de discussió, la de la Batllia i la del Tribunal Superior, “són d’una qualitat tècnica exemplar” i gaudeixen d’una “fonamentació jurídicament impecable”, han explicat fonts properes al cas. Qui també s’haurà de posicionar és la Fiscalia, que ha estat emplaçada a presentar el seu escrit.

Mentrestant, l’opinió pública –i molt especialment els treballadors del Punt– segueixen amb preocupació l’evolució de la causa. Un periple judicial que va començar fa anys i que, a mesura que passa el temps, fa incrementar la incertesa del futur professional dels més de 400 empleats amb què actualment compta el centre comercial.

La pilota és ara al teulat del Constitucional, un tribunal que haurà de resoldre la causa amb la màxima celeritat sense actuar com tercera instància.