El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, amb el ministre d’Exteriors del Perú, Gustavo Adolfo Meza-Cuadra. (Foto: SFG)
Sector públic

Gallardo viatja a Lima per reforçar les relacions bilaterals en matèria d'economia i turisme

S'ha reunit amb el ministre d'Exteriors peruà per intercanviar experiències

Lima.- El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, s'ha reunit aquest dijous amb el ministre d’Exteriors del Perú, Gustavo Adolfo Meza-Cuadra, a la seu del ministeri a Lima. La trobada ha servit sobretot per reforçar les bones relacions bilaterals entre els dos països i, especialment, en l’àmbit econòmic i turístic.

En la reunió, Gallardo i Meza-Cuadra han coincidit en el fet que els dos països es troben en un moment similar pel que fa a la consolidació del procés d’obertura econòmica. En aquest sentit, Gallardo ha convidat els representants del govern del Perú a visitar el Principat per conèixer de primera mà i intercanviar experiències al voltant del desenvolupament de polítiques d’innovació. Gallardo també ha compartit amb Meza-Cuadra els preparatius per a la XXVII Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de govern, que el Principat acollirà el novembre d'aquest any i els ha convidat a l'esdeveniment juntament amb altres autoritats.

D’altra banda, en el marc del desplaçament al Perú, Jordi Gallardo també té previst reunir-se aquest dijous amb l’alcalde de Lima, Jorge Muñoz, al Palau Municipal de la capital. El ministre de Presidència, Economia i Empresa participarà aquest divendres en el primer Fòrum de Ciutats amb Futur, que organitza la corporació audiovisual peruana Grupo RPP a la Pontifícia Universitat Catòlica del Perú, a Lima.