Assistents a l'esdeveniment. (Foto: M. R. F.)
Taller de cuina italiana a Pyrénées. (Foto: M. R. F.)
Moment de preparació d'un risotto. (Foto: M. R. F.)
Philip Peredo. (Foto: M. R. F.)
Innovació

Grup Pyrénées aposta per un taller de cuina italiana

A l'acte han assistit més d'una vintena de persones

Més d'una vintena de persones han assistit aquest dimecres a la jordana gastronòmica de cuina italiana organitzada pel grup Pyrénées. El xef Philip Peredo ha dut a terme la preparació d'un fals risotto, acompanyat d'un tiramisú de postres, els quals un cop preparats han estat degustats per tots aquells que han assistit a l'esdeveniment. Durant tot el procés de preparació, Peredo ha explicat pas per pas les diferents fases de cocció i, a banda, ha donat consells per tal que els plats siguin més gustosos.

Peredo té una llarga trajectòria dins del món culinari, i de forma habitual participa en diversos esdeveniments culinaris que es duen a terme des de Pyrénées. En aquest cas, les jornades gastronòmiques de cuina italiana tenen com a objectiu donar a conèixer els diferents plats de les regions d'Itàlia.