El nou establiment del Grup Hiper Pas. (Foto: Grup Hiper )
Empresa

El Grup Hiper Pas inaugura el primer Granier&Go d'Andorra

Després de la bona acollida dels dos primers Bakery Cofee Granier al Pas de la Casa i a la Massana, el Grup Hiper Pas va inaugurar, l'1 de març, el primer Granier&Go a Andorra, un concepte modern d'autoservei. La seva àmplia i acurada carta combina tradició i innovació amb una gran varietat de pans; una extensa gamma de productes de brioixeria dolça i salada; un abundant assortiment de begudes fredes i calentes, i una selecció de plats preparats amb la màxima qualitat i el millor preu.

Situat a peu de pistes, l'establiment compta amb 120 metres quadrats i amb un total de 20 taules per als visitants. La decoració combina elements nobles amb altres de moderns i compta amb una àmplia i confortable terrassa coberta i descoberta on els clients poden degustar els productes, alhora que gaudeixen de les espectaculars vistes a la muntanya.

Amb la inauguració de Granier&Go ja són tres els establiments de Granier al Principat. Aquesta nova obertura és fruit de l'aliança comercial que el grup manté amb aquesta empresa espanyola i que propiciarà l'obertura d'una xarxa de cafeteries i forns de pa artesans arreu del país.

Granier&Go és un model d'establiment d'autoservei innovador per a tot tipus de públic que manté els obradors tradicionals de les fleques Granier. Disposa de pans i productes de brioixeria acabats de fer, juntament amb begudes i plats preparats per emportar o menjar al mateix local, a qualsevol hora del dia.