Les entitats bancàries recorden als clients que tenen a la seva disposició la banca 'on-line' i els caixers. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Les entitats bancàries adapten els horaris per evitar la propagació del coronavirus

Andorra la Vella.- Les entitats bancàries han anunciat que a partir de dilluns aplicaran un nou horari d'obertura de les oficines seguint les recomanacions dels ministeris de Salut i de Presidència, Economia i Empresa del Govern de data 12 de març. En aquest sentit, destaquen que estan "extremant les mesures per prevenir la propagació del Covid-19" alhora que volen preservar "la continuïtat de l'operativa bancària".

Així, segons l'acord de l’Associació de Bancs Andorrans (Andorran Banking), el nou horari comercial de les oficines bancàries serà de 9 a 14 hores a partir de dilluns i fins a nou avís.

Des d'Andorran Banking també reiteren que les entitats bancàries tenen a disposició la banca 'on-line', el servei de banca telefònica i els caixers automàtics dispensadors i ingressadors d’efectiu. També recorden als clients que evitin en la mesura del possible desplaçar-se a les oficines bancàries per tal de contenir al màxim la cadena de transmissió.