Dissabte 27 d'abril de 2024
|
07:07 H
La directora general d'Andorran Banking, Esther Puigcercós.
La directora general d'Andorran Banking, Esther Puigcercós. (Foto: ARXIU ANA)
Sector financer

Andorran Banking dona suport a les mesures econòmiques del Govern

Andorra la Vella

Andorran Banking dona suport a les mesures econòmiques anunciades pel Govern per fer front als efectes econòmics de la Covid-19 i mantenir els llocs de treball. L'associació, que aplega els cinc bancs andorrans, expressa a través d'un comunicat la seva total disposició a facilitar la ràpida execució de les mesures anunciades per a mitigar els efectes de la crisi sobre les empreses i les famílies. Per aquest motiu, els bancs andorrans posen a disposició d'empreses i autònoms 130 milions d'euros amb la finalitat de facilitar la liquiditat necessària per tal de garantir la continuïtat de la seva activitat.

La directora general d'Andorran Banking, Esther Puigcercós, ha comentat que estan d'acord en el fet que cap empresa s'ha de quedar enrere per un tema de liquiditat. "Ajudarem el Govern i a la societat a superar aquesta situació i col·laborarem amb l'objectiu de frenar l'impacte d'aquesta crisi sanitària". En aquest sentit, des de l'associació asseguren que els bancs andorrans estan plenament compromesos en ajudar als seus clients, a proporcionar seguretat i confiança i a impulsar la recuperació econòmica. A més, juntament amb institucions públiques i altres agents econòmics, també participa en grups de treball per preparar mesures i plans d'actuació que ajudin a empreses i particulars a superar els efectes econòmics de l'aturada temporal del país.

Suport als treballadors del sector bancari

D'altra banda, des de l'associació també han volgut enviar un missatge d'agraïment i de suport a tots els treballadors del sector bancari que estan treballant, especialment a les oficines. Finalment, recorden la conveniència d'utilitzar els canals a distància que ofereixen les entitats i acudir presencialment al banc només en casos imprescindibles.

Notícies relacionades