Una imatge de la web de la CEA. (Foto: CEA)
Empresa

La CEA remodela la web per incidir en la informació sobre el coronavirus

La legislació, les mesures del Govern o el posicionament de la patronal són alguns dels apartats que s'han creat

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) ha obert un espai dedicat íntegrament a facilitar l’accés a la informació, resoldre dubtes i indexar tota la informació necessària per a l’empresariat en referència a la crisi de la Covid-19 des de la seva web.

Es tracta d’una pàgina específica, que s’obre automàticament a l’accedir a la web de la patronal (www.cea.ad) dedicada en exclusiva a oferir consell, i a recollir la informació que l’empresariat i els autònoms puguin necessitar per conèixer amb detall des de les noves disposicions legals, als ajuts als quals es poden optar.

La pàgina està dividida en seccions per facilitar la localització de la informació. En primer lloc, un apartat dedicat a recollir les novetats normatives, amb un espai que recull l’accés directe a tots decrets publicats des del 12 de març, així com els dos textos legals aprovats en motiu de la crisi: tant el projecte de llei qualificada dels estats d’alarma i d’emergència, com la llei de mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia de coronavirus (llei òmnibus).

Un segon arxiu aplega la posició i l’acció de la patronal davant la crisi, amb les notes de premsa i dels documents de posició de la CEA sobre les conseqüències econòmiques de la Covid-19, així com les propostes i solucions que s’han formulat fins ara.

Des de la patronal posen en relleu que les novetats normatives i les mesures excepcionals adoptades per les autoritats durant la crisi de la Covid-19 generen dubtes a empreses i professionals. Des de fa unes setmanes, la CEA ha obert a tot l’empresariat nacional el correu de consultes laborals gratuïtes laboral@cea.ad. Aquest apartat, anomenat 'La CEA respon', recull les preguntes i respostes més freqüents i conté un enllaç per formular-ne de noves.

A més, es posa en relleu que diverses empreses i professionals han posat en marxa projectes solidaris i altruistes per contribuir a superar la pandèmia del coronavirus i que per posar aquestes empreses "en valor", se'ls dedica un darrer apartat d’aquesta web monogràfica, amb el nom d'’Iniciatives Solidàries'.