La seu de Crèdit Andorrà. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Crèdit Andorrà dona 100.000 euros al fons solidari del Govern

El banc insta a empleats i col·laboradors a sumar-se a aquesta iniciativa

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà s’ha sumat al fons solidari habilitat pel Govern per ajudar a pal·liar la situació creada per la Covid-19. Tal com s'ha informat des de l'entitat a través d'un comunicat, s'ha fet una donació de 100.000 euros per contribuir a la compra de material sanitari, a impulsar accions per ajudar els col·lectius de població més vulnerables i a fer front a les eventuals despeses relacionades amb el voluntariat.

Aquesta acció s’emmarca en la campanya #JuntsEnsEnSortirem, des de la qual el banc insta a empleats i col·laboradors a sumar-se també a aquesta iniciativa col·lectiva solidària.

L'entitat destaca la voluntat d'estar "a prop de les persones, les famílies i les empreses en aquests moments especialment complexos, amb l’objectiu de detectar i col·laborar amb les necessitats que puguin sorgir".      

Des de l’inici de la crisi sanitària, Crèdit Andorrà ha seguit les pautes marcades per les autoritats pertinents i ha posat en marxa un pla de continuïtat de l'activitat financera amb l’objectiu de protegir la salut d’empleats, clients i proveïdors, així com el servei als clients amb les màximes garanties. Aquest pla contempla mesures com l’activació del teletreball per a gairebé la majoria d’empleats i la promoció de l’ús dels canals alternatius com la banca 'online' e-Crèdit, la banca telefònica 'Línia Directa Crèdit' +376 888 888 i la xarxa de caixers automàtics, terminals d’ingressos i dispensadors de canvi per fer l’operativa diària sense haver-se de desplaçar a les oficines.

Crèdit Andorrà vol expressar "el seu suport a tots els empleats i, en general, a la societat andorrana que col·laboren de manera corresponsable i solidària per fer front a la situació creada per la pandèmia". També, al personal sanitari i a totes les persones que estan "demostrant el seu nivell d’implicació, d’eficàcia i de generositat per fer front a les conseqüències".