Una imatge de Pyrénées Andorra. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Pyrénées reobre la tercera planta del centre comercial

L'establiment adapta els horaris i recorda que la primera hora d'obertura només està adreçada als col·lectius de risc

Grans Magatzems Pyrénées va obrir el 21 d'abril la tercera planta del centre comercial, recuperant així l'activitat de Yorky's, Mister Minit, Textiland, tintoreria Núria, FNAC Home, la secció de joguines, llibreria i parament de la llar. Malgrat que encara falten uns dies per arribar a la nova normalitat, Pyrénées assegura que reobre aquestes seccions sota criteris de responsabilitat, confiança i compromís amb la ciutadania. Pel que fa a l'agència de viatges, també a la tercera planta, seguirà fent torns de guàrdia per poder atendre els serveis d'urgència.

Amb la voluntat de reduir la mobilitat de les persones i afavorir el servei de compra en línia, també s'ha decidit adaptar els horaris de la segona (alimentació) i tercera planta a partir del 2 de maig. Així, Pyrénées estarà obert de dilluns a dissabte de les 9 a les 19 hores. Els diumenges, l'horari serà de les 9 a les 15 hores. Aquest divendres, 1 de maig, l'establiment romandrà tancat.

D'altra banda, la primera hora d'obertura diària, és a dir, de les 9 a les 10 hores, l'accés estarà reservat per als col·lectius de risc com són la gent gran, les dones embarassades i les persones amb mobilitat reduïda.

Des de Pyrénées Andorra es recorda que es pot seguir fent la compra en línia i demanen a la població sortir de casa només si "és imprescindible" i sempre respectant els horaris fixats pel Govern.