La nova app de CityXerpa. (Foto: CityXerpa)
Empresa

CityXerpa estrena nova app adaptada a les necessitats dels consumidors

"Hem estudiat altres aplicacions de diferents sectors per tal de crear una plataforma més adaptada i accessible", afirma Bernat Altimir

Andorra la Vella.- Després de quatre anys d'experiència oferint serveis de missatgeria i compra al país amb més de 9.000 comandes mensuals, CityXerpa ha estrenat aquest dimarts una nova app, amb un disseny més atractiu i intuïtiu, amb l'objectiu de millorar el rendiment i crear un mecanisme més coherent. La nova imatge respon a la necessitat constant d'adaptació i renovació que exigeixen els consumidors. Aquesta evolució, per tant, deixa enrere el vermell com a protagonista i aposta per tons més suaus, per tal de fer-la més atractiva, lleugera i fluida.

Segons el director gerent de CityXerpa, Bernat Altimir, durant l'últim any s'ha analitzat el comportament dels usuaris, la usabilitat i l'experiència de navegació. "Hem fet valdre les seves inquietuds i propostes de millora, i hem estudiat altres aplicacions de diferents sectors per tal de crear una plataforma més adaptada i accessible", ha assegurat Altimir. A més, ha destacat que la voluntat és "oferir una experiència òptima de compra en tan sols tres clics".

La solució e-commerce per a les botigues 

Davant la situació excepcional de la crisi sanitària, CityXerpa també es posa a disposició de les botigues del país amb XerpaMarket, una nova categoria ja disponible dins de l'app pensada i dissenyada per oferir un servei e-commerce. Allà es podrà trobar una àmplia selecció de productes on hi haurà les seccions gurmet, nadons, moda, esport i òptica, entre altres.

El supermercat en línia

CityXerpa també ha apostat per noves línies de servei. El SuperXerpa Express està pensat per fer compres de cap de setmana o d'última hora, amb un màxim de deu productes i entregues de 45 minuts. Per la seva banda, SuperXerpa Gran permet fer una compra il·limitada, amb un cost mínim de 30 euros, i entregues programades.

A banda de tots aquests serveis, a CityXerpa també ofereix mascotes, farmàcia i pètals, la nova línia fresca i jove de rams de flors que s'estrenarà molt aviat.