El cartell del webinar. (Foto: MoraBanc)
Sector financer

Webinar de MoraBanc per analitzar les oportunitats d'inversió en renda fixa

La trobada tindrà lloc el pròxim divendres 29 de maig a les 11 hores

Andorra la Vella.- MoraBanc organitza un nou webinar financer amb els seus experts en renda fixa per analitzar les oportunitats d'inversió en aquest tipus d'actius. La sessió, què és oberta i es podrà seguir per internet, tindrà lloc el pròxim divendres 29 de maig a les 11 hores. L'enllaç per fer la inscripció es pot trobar a les xarxes socials de MoraBanc.

En l'entorn actual afectat per la crisi sanitària de la Covid-19, MoraBanc vol apropar als seus clients i a les persones interessades en els mercats, la visió dels seus experts per entendre què està passant i com invertir en aquests moments. És una manera d'apropar-se a les inquietuds dels inversors i aportar solucions en un entorn en línia obert a tothom.

El webinar respondrà cinc preguntes: què ha passat amb la renda fixa?; quina és la situació actual en aquest mercat?; són un suport els bancs centrals?; com invertir en renda fixa i les oportunitats del 2020, i també es respondrà qüestions dels inscrits en darrera instància.

La trobada serà a càrrec del responsable de renda fixa de MoraBanc Asset Management, Miquel Soca, i el responsable de Selecció de Fons de MoraBanc, Juan Hernando. La moderació la farà el responsable d'assessorament de l'entitat, Enric Galí.