Gerard Cadena, president de la CEA. (Foto: CEA)
Empresa

Esade i la CEA presenten un curs per ajudar a transformar les empreses andorranes aprofitant la conjuntura

La formació inclou un diagnòstic de cada negoci per tal d’establir les estratègies més adequades per poder multiplicar els beneficis

Esade i la CEA presenten un curs específic dissenyat expressament per a empreses i càrrecs directius del país amb voluntat de donar les eines necessàries per encarar l’escenari actual. Aquest projecte és fruit de la col·laboració entre la CEA i les associacions que hi participen, i l’escola de negocis d’Esade, informa la patronal aquest dijous en un comunicat. "La situació actual obliga a buscar noves estratègies per poder encarar els reptes que es presenten en l'àmbit empresarial", afirmen. Per aquest motiu, "s’ha volgut defugir dels programes estàndard per poder presentar un producte únic, dissenyat a mida" pels empresaris del país.

El programa, de 36 hores lectives, analitza tres col·lectius específics, com són els nous residents d’alt poder adquisitiu, els turistes i els inversors. S’estudiaran les característiques de cada col·lectiu i es farà un diagnòstic de cada negoci per veure en quin punt estan per tal d’establir les estratègies més adequades per poder multiplicar els beneficis. Es tracta d’un programa únic, que comptarà amb una sessió en línia a finals de juny i tres jornades presencials previstes al mes de juliol.

Després de l’estiu, es preveu fer una darrera sessió online amb el professor, per intercanviar les experiències de l’aplicació dels coneixements apresos. Un programa intersectorial i dirigit a aquella persona que, al capdavant de la seva organització, vol sortir reforçada i comptar amb les eines necessàries per marcar el rumb adequat a la situació actual.