Foto de família de tots els premiats a la gala de la Confederació Empresarial Andorrana, en els premis del 2018. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

El lliurament dels premis CEA es farà el 17 de setembre

L'esdeveniment vol reflectir el retorn de l’activitat social de la patronal

Els tradicionals premis de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) ja tenen nova data. El coronavirus va obligar a ajornar aquest esdeveniment tan assenyalat per la patronal i el 17 de setembre ha estat el dia escollit perquè la CEA reprengui la seva activitat social.

El sopar de gala i lliurament de guardons s’havia de celebrar inicialment el 19 de març, però es va posposar a causa de la crisi del coronavirus, d’acord amb les normes aprovades per l’executiu. El nom dels guanyadors dels premis CEA es donarà a conèixer en una cerimònia que comptarà amb les mesures oportunes de seguretat per a tots els assistents.

Malgrat que la Confederació Empresarial Andorrana no ha deixat de treballar durant l'emergència sanitària, la cerimònia és especialment simbòlica pel retorn que suposa a la normalitat. Des del 2016, quan es van crear els premis, cada any es fa la presentació d’una memòria i el resum de l’activitat de l’any anterior.

Els premis CEA busquen posar en relleu l’activitat de les empreses del Principat. L’objectiu principal és recompensar la feina ben feta, en un dels esdeveniments empresarials i socials més destacats del calendari nacional.

Des de la patronal, agraeixen la comprensió de les persones afectades en el seu moment per l’ajornament (els premis s'havien de fer el 19 de març) i asseguren que continuen endavant perquè la celebració dels premis respongui a les expectatives de tots els patrocinadors, guardonats i participants. En el marc de la política de responsabilitat social corporativa de la CEA, el 7% del preu del sopar es destinarà a les noves línies empresarials del servei d’integració laboral.