La reunió del comitè amb els representants dels comuns d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. (Foto: The Shopping Mile)
Turisme

The Shopping Mile prepara un calendari d’esdeveniments lúdics per reactivar el comerç

El comitè de gestió torna a la feina després del confinament amb una reunió amb representants dels comuns d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany

The Shopping Mile vol que la normalitat torni als comerços com més aviat millor, i per això està treballant en el disseny d'un calendari d’esdeveniments per a la segona meitat de l’any que contribueixin a rellançar el turisme de compres, millorar l’experiència dels clients, posar l’accent en la qualitat i incentivar el consum intern. "El que volem és que a les nostres avingudes comercials hi passin coses cada mes, per atreure l’atenció de visitants i compradors locals", ha declarat en finalitzar la reunió la presidenta de l’Associació Eix Central, Sònia Yebra, "i per això necessitem seguir comptant amb el suport i la implicació dels comuns d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany".

La reunió que el comitè de gestió ha mantingut aquest dijous amb representants dels comuns d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, i membres de l’Associació Eix Central i de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, ha suposat el retorn a l'activitat de l'organització. Els propers passos a seguir seran l’aprovació del pressupost de The Shopping Mile per part dels dos comuns, tràmit que havia quedat aturat durant els mesos de confinament.

Un cop es disposi de pressupost, l’Associació Eix Central espera poder presentar un calendari que contribueixi en la dinamització i promoció de la zona comercial de Meritxell, Vivand i Fener Boulevard, en un moment en què el comerç necessita un impuls important després del confinament provocat per la pandèmia del SARS-CoV-2.