Els joves que han començat aquest diemcres les estades formatives. (Foto: Eduard Comellas)
Sector financer

Dotze joves comencen les estades formatives a Crèdit Andorrà

Des dels inicis del projecte, l'entitat ha ofert més de 1.000 places

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà incorpora aquest dimecres els joves estudiants de grau universitari o màster que comencen les estades d’estiu al banc, una iniciativa que es fomenta des de l’any 1978 i que permet als estudiants completar la seva formació amb l’experiència professional, fonamental a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral. En aquesta edició, un total de dotze joves s’incorporen a les oficines bancàries. Des de l'entitat manifesten que en la selecció s’ha tingut molt en compte la incorporació en aquells llocs de treball on es puguin garantir les mesures de seguretat i prevenció que el banc ha implementat arran de la crisi sanitària generada per la Covid-19.

Els estudiants que formen part del programa tenen l’opció de poder certificar les pràctiques curriculars que han de realitzar pels estudis que estiguin cursant i avançar en les seves metes educatives. Aquestes estades d’estiu també permeten construir ponts entre el món universitari i l’empresa, "un fet essencial per al progrés social i econòmic de qualsevol societat", subratllen des de Crèdit Andorrà. Des dels inicis, s’han ofert més de 1.000 places en el marc d’aquesta iniciativa i aquest any s’han rebut més de 140 candidatures.

Els estudiants que vulguin formar part d’aquest programa en les properes edicions poden enviar els seus currículums al correu seleccio@creditandorra.ad a partir del mes de gener.