Una imatge del 'coworking' de Bomosa. (Foto: Bomosa)
Empresa

Bomosa posa en marxa un nou espai de 'coworking'

Es troba al centre d'Andorra la Vella i té una capacitat total per a 160 persones

Bomosa posa en marxa un nou concepte de 'coworking', es tracta de HiveFive, que ha obert les seves portes al centre d’Andorra la Vella, en un edifici de sis plantes de 'cowork', amb diversos punts de treball, entre espais oberts amb taules i despatxos tancats que es poden llogar per mig dies, dies sencers, setmanes i mesos.

Tal com informen des de Bomosa, el nou 'coworking' disposa també de sales polivalents per fer reunions i videoconferències i un espai per a actes i presentacions, així com un multiespai a la sisena planta que inclou una terrassa (la qual s’inaugurarà a finals de juliol) on es podran trobar productes saludables i de proximitat. Amb una capacitat total per a 160 persones, aquest nou espai compta amb tots els serveis necessaris per acollir, principalment, autònoms, 'start-ups' i microempreses, en un entorn obert i de col·laboració, que compta amb wifi d’alta velocitat, aigua osmotitzada i cafès inclosos i, també, en funció de la modalitat de l’espai que es lloga, taquilla personal i servei de fotocopiadora, escàner i impressora.

Aquest espai de 'coworking' –on ja s’han instal·lat nou treballadors de Bomosa–, vol ser una resposta a valors com "talent, innovació, connectivitat, comunitat, ecosistema, xarxa, emprenedoria i sostenibilitat". Per una banda, perquè els impulsors esperen que els usuaris d’aquest 'coworking' "trobin les condicions més òptimes per fer créixer els seus respectius negocis, en un entorn obert de col·laboració i 'networking', on compartir habilitats i aprofitar les seves xarxes de coneixement". I, d’altra banda, perquè els responsables d’Univers Bomosa organitzaran reunions mensuals, amb l’objectiu que els seus clients comparteixin experiències, opinions i consells, per tal que els que hi treballaran s’ajudin els uns als altres. A més, el oferirà mentoria i finançament, mitjançant el club de membres, que és un grup d’inversors, fundadors i consellers delegats d’empreses del Principat i d’arreu que "formaran part de l’ecosistema HiveFive" (amb cost a part).

Els responsables d’aquest nou espai també oferiran formació als seus clients, mitjançant tallers especialitzats per a emprenedors i empresaris, els quals també tenen accés prioritari a un calendari d’esdeveniments, formacions i 'bootcamps' (amb cost a part).

“Tots els beneficis empresarials que generi el 'coworking' es destinaran a accions solidàries filantròpiques al Principat, a través dels programes de Bomosa Fundació”, com ha explicat el fundador de Bomosa, Turi Mora, qui també ha especificat que el nou espai s’ha adaptat a les mesures de seguretat i higiene que s’han implementat amb motiu del coronavirus, per poder convertir-se en un espai ‘Covid Ready’, seguint les indicacions del Govern.