Una classe de la Universitat d'Andorra. (Foto: Universitat d'Andorra)
Empresa

L'UdA ofereix un programa per saber prendre decisions en un entorn incert

Consta de quatre seminaris que tractaran les finances, la comptabilitat, les inversions i les criptomonedes

Sant Julià de Lòria.- La Universitat d'Andorra (UdA) i la UPF Barcelona School of Management han organitzat el nou programa 'Executive Education', titulat 'Evidence-based Management. Saber per a decidir'. Es tracta d'un cicle de seminaris intensiu pensat perquè els participants adquireixin coneixements, eines i habilitats per a la presa de decisions i la gestió en un entorn caracteritzat per una gran incertesa, la innovació constant i el canvi disruptiu.

La programació es durà a terme entre els mesos de setembre i octubre del 2020 de manera presencial i tal com explica la universitat, compta amb una metodologia que es fonamenta en la transmissió del coneixement basat en "evidències i en l'aprendre fent". Pel que fa als seminaris, tenen una durada d'un dia i ofereixen una formació especialitzada i intensiva que combina la solidesa acadèmica universitària amb l'orientació pràctica, estratègica i multidisciplinària.

El contingut d'aquests seminaris girarà al voltant de temàtiques relacionades amb les finances, la comptabilitat, les inversions i en les oportunitats que generen noves tendències com les criptomonedes. Principalment van dirigits a professionals que ocupen càrrecs executius, de direccions de finances, de banca o d'assegurances. Així, el 14 de setembre s'oferirà un seminari de blockchain i criptomonedes; l'1 d'octubre un sobre l'avaluació d'inversions; el 20 d'octubre tractarà de finances i de comptabilitat per a directius; i el darrer seminari serà sobre la valoració i la compravenda d'empreses el dia 22 d'octubre.