La roba texana és un dels punts forts de la marca nord-americana. (Foto: American Eagle)
Empresa

American Eagle arriba a Europa a través d’Andorra

Pyrénées vendrà en exclusiva al mercat europeu la col·lecció de la reconeguda marca nord-americana

Andorra la Vella.- La marca nord-americana de roba per excel·lència aterra a Europa a través d’Andorra. American Eagle ha escollit el Principat com la porta d’entrada al mercat europeu i oferirà la seva col·lecció, en exclusiva, als grans magatzems Pyrénées. La firma, propietària també de la línia de roba interior Aerie, es presenta com una marca optimista, inclusiva i amb esperit jove. La seva roba és reconeguda a nivell mundial per tenir peces desenfadades, que segueixen les tendències, però de gran qualitat i a preus assequibles.

A partir d’aquest divendres 31 de juliol, a Pyrénées s’hi podran trobar dessuadores, samarretes, camises estil hawaianes i una àmplia selecció de texans en la col·lecció masculina, i samarretes, shorts, vestits i pantalons texans de les línies 'Jegging', 'Curvy', 'Wide leg crop' o 'Destroyed' en la col·lecció femenina.

American Eagle Outfitters va facturar l’any passat 3.868 milions d’euros. Amb seu a Pittsburgh, a l'oest de l'estat de Pennsilvània, la companyia opera a través de 1.000 botigues repartides pels Estats Units, el Canadà, Mèxic, la Xina i Hong Kong. Amb l’arribada a Andorra la companyia fa el primer pas per entrar al mercat europeu.