Una treballadora de l'hipermercat francès Carrefour. (Foto: Carrefour)
Empresa

Enllestits els últims detalls per a l'obertura del primer hipermercat de Carrefour al Principat

Està previst que el gegant francès comenci a funcionar el 23 de setembre

Gràcies a l'acord amb el grup Pyrénées, la multinacional francesa Carrefour començarà a operar el dia 23. Almenys aquesta és la data amb la qual treballa la companyia per obrir les portes al que abans era el supermercat Andorra 2000. Gairebé ja no queda cap rastre de què va ser l'anterior negoci i la imatge corporativa de Carrefour ja llueix a l'avinguda Tarragona i el carrer Riberaygua.

El nou hipermercat de Carrefour comptarà amb una superfície de 6.000 metres quadrats i incorporarà l'oferta de restauració Bon Appétit, una marca pròpia de la cadena francesa.

Aquesta aliança entre el grup Pyrénées, permetrà a Carrefour la possibilitat de desenvolupar diversos projectes al país, com l'obertura d'altres establiments a les parròquies altes o a Sant Julià de Lòria. Un dels més ambiciosos serà el que es localitzarà en el Punt de Trobada, quan aquest passi a ser gestionat definitivament per Pyrénées.

Fins ara, la presència de Carrefour al país havia estat mínima i ho feia a través de petits espais a les benzineres anomenats 'Carrefour Express', que pertanyien a la franquícia espanyola. El nou establiment dependrà directament de l'empresa mare francesa.