Lliurament dels premis en una edició anterior. (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

Comença el vot electrònic dels socis de la CEA per al premi a la projecció internacional

David Aguilar, Conrad Blanch i 'Purito' Rodríguez en són els finalistes

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) farà la presentació de la Memòria anual 2019 i lliurarà els Premis CEA el proper 13 d’octubre, al Centre de congressos i exposicions del comú d’Andorra la Vella, en una cerimònia adaptada a l’excepcionalitat del moment actual. Un dels premis més destacats de l’atípica edició d’enguany, serà el que escullen els membres de la patronal a través del vot electrònic que, des d'aquest dimarts i fins el cinc d’octubre, estarà disponible a la web de l’entitat (www.cea.ad)

Així doncs, aquest dimarts a les 12 del migdia, s’ha tornat a activar la plataforma de vot electrònic entre els socis de la CEA per tal d’elegir el guanyador del Premi al reconeixement de promoció de la marca Andorra. Sòcies o socis que vulguin votar, rebran una butlleta des de la CEA amb un codi personal, amb el qual podran emetre un vot únic a través de la web. Entre els participants se sortejaran dos premis, oferts per Caldea.

En el procés de deliberació que es va fer al gener, els membres del jurat ja van fer una primera tria i van determinar tres finalistes: David Aguilar, estudiant de Bioenginyeria a la UIC; Conrad Blanch, exdirector del comitè organitzador de les copes i campionats del món d’esquí alpí celebrats a Andorra, i 'Purito' Rodríguez, Orbea Factory 'rider'. Les votacions emeses abans del confinament (febrer-març) seran comptabilitzades en aquest nou període. Les empreses que ja van emetre el vot no podran repetir o rectificar el seu vot.

La cerimònia de lliurament dels premis CEA ha estat posposada fins a dues ocasions, d’acord amb les recomanacions del ministeri de Salut, per prevenir –tant com sigui possible– l’expansió de la Covid-19. La situació actual no permet organitzar un sopar de gala per a 200 persones, tal com estava previst en un primer moment.

Les persones que hagin abonat el preu del cobert pel sopar de gala, poden cedir-lo com a donatiu per l’acció de RSC destinada a les noves línies empresarials del servei d’integració laboral de la Creu Roja Andorrana o sol·licitar-ne la seva devolució íntegra o parcial a través de l’e-mail info@cea.ad.

Enguany, 96 empreses opten a alguna de les nou categories de la tercera edició dels premis CEA. Els premis 2020 premiaran per primera vegada de manera específica les empreses pioneres, les que treballen a favor de la igualtat i les micro empreses. Amb aquesta iniciativa, la CEA vol premiar la tasca de les empreses andorranes que treballen dia a dia amb criteris de sostenibilitat, igualtat i impuls del desenvolupament econòmic nacional.