El president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, durant el parlament de benvinguda en l'edició del 2019. (Foto: M. P.)
Empresa

La 31a Trobada Empresarial al Pirineu se celebrarà en format digital el pròxim 29 d'octubre

Hi haurà diferents conferències i taules redones en línia

Andorra la Vella.- La 31a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, jornada empresarial que compta amb la col·laboració de Crèdit Andorrà des del 2006, se celebrarà per primera vegada en format virtual i en una sola tarda. La cita està prevista pel pròxim dijous 29 d’octubre, de les 16 a les 19.30 hores. La jornada porta per títol 'Reiniciem l’economia', i serà digital, gratuïta i oberta a tota persona interessada i que s’hagi registrat prèviament.

La Trobada, que s’adapta a la situació generada per la Covid-19, s’organitzarà en diferents conferències i taules rodones en línia que convidaran els assistents al debat, ja que podran fer preguntes i interactuar amb els ponents per tal de conèixer de primera mà com ells han reinventat els seus negocis. Així doncs, els conferenciants posaran en comú els seus coneixements i les seves experiències i capacitats, gràcies a les quals s’estan adaptant amb èxit en un entorn imprevisible i inesperat com és l'actual.

Vicenç Voltes, president de la Trobada Empresarial al Pirineu, ha explicat que “donat les actuals circumstàncies i les recomanacions sanitàries, hem decidit celebrar aquesta edició en format 'online' i obrir-la a tothom que vulgui, per tal d’aportar positivitat i optimisme a l’empresariat”.

La Trobada Empresarial al Pirineu estava previst que se celebrés els dies 11 i 12 de juny en format presencial. Degut a la pandèmia, es va posposar per als dies 29 i 30 d’octubre. Per la seva banda, Crèdit Andorrà dona suport a les jornades amb l’objectiu de fomentar els ponts de diàleg i de relacions econòmiques entre Andorra i la zona de Lleida i dels Pirineus.