Francesc Camp, en una imatge d'arxiu. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Francesc Camp substitueix Viladomat al capdavant d'Ski Andorra

Ostentarà el càrrec durant un període de dos anys

Andorra la Vella.- Francesc Camp, com a representant d'Ensisa, va ser nomenat nou president d'Ski Andorra durant la darrera Assemblea General Ordinària que es va celebrar durant el mes de juliol. D'aquesta manera, agafa el relleu a Joan Viladomat després de quatre anys al càrrec. Així mateix, a l'assemblea també es va acordar el nomenament de Josep Marticella (representant d'EMAP) com a vicepresident, Viladomat (representant de Saetde) passarà a ocupar les funcions de secretari i Juliol Ventaja (representant de Secnoa) serà el nou tresorer.

Ski Andorra, l'associació de les estacions d'esquí d'Andorra, es va crear l'any 1991 amb l'objectiu de defensar els interessos dels seus membres en els diferents camps i matèries relacionades amb l'activitat de l'associació. Està formada per les societats de les estacions de Saetde, Ensisa, EMAP i Secnoa. Així mateix, els darrers membres escollits estaran al càrrec durant dos anys.

Amb la nova junta directiva, Ski Andorra treballarà per continuar impulsant totes les accions i necessitats conjuntes del sector de la neu.