Divendres 26 d'abril de 2024
|
13:10 H
L'acord entre WEA i Hive Five, amb Marti Batalla, Manel Garcia, Agata Galuszka i Sara Muñoz (d'esq a dreta).
L'acord entre WEA i Hive Five, amb Marti Batalla, Manel Garcia, Agata Galuszka i Sara Muñoz (d'esq a dreta). (Foto: Redacció)
Innovació

Women Empowerment Andorra signa un acord amb Hive Five de Bomosa per impulsar les dones empresàries

Andorra la Vella

La plataforma Women Empowerment Andorra (WEA) i Hive Five by Bomosa han signat un acord de col·laboració per promoure l’emprenedoria femenina al país. WEA té com a principal objectiu desenvolupar accions socials i empresarials destinades a fomentar l’empoderament femení en el teixit empresarial. Liderada per la resident Agata Galuszka i acompanyada per l’advocada andorrana Sara Muñoz, les seves accions estan dirigides a totes les dones andorranes, tot i que se centren especialment en el col·lectiu de residents d’origen anglosaxó que ha triat el Principat per viure i treballar.

WEA té previst ubicar la seva seu social al nou espai de 'coworking' Hive Five, així com organitzar trobades socials i esdeveniments, formacions, conferències i serveis de mentoria per a la dona emprenedora. A més, té la intenció de difondre informació d’interès sobre Andorra per a promocionar el país com a destí de negocis.

Els responsables de Hive Five, Manel Garcia i Martí Batalla, han donat la benvinguda a l’espai 'coworking' a l’entitat i es mostren convençuts que “Hive Five pot contribuir a fer visible i empoderar el talent present al nostre país, especialment en una societat que volem igualitària entre homes i dones”.

Notícies relacionades