Cartell del webinar. (Foto: MoraBanc)
Sector financer

'Perspectives de cara a final del 2020', nou webinar de MoraBanc

Juan Hernando i Miguel Ángel Villoslada, els dos experts participants

Andorra la Vella.- MoraBanc i MoraWealth, agència de valors del grup a Barcelona, organitzen un webinar financer on els seus experts analitzaran i explicaran com gestionar les inversions en l'entorn actual. La sessió és oberta, es podrà seguir per Internet i tindrà lloc el aquest proper dijous a les 11  del matí. L'enllaç per fer la inscripció es pot trobar a les xarxes socials de MoraBanc.

El webinar respondrà cinc preguntes referents a les perspectives de cara a final del 2020: quins són el principals riscos?, podem esperar noves pujades de les borses?, quines estratègies poden tenir millor comportament?, i com posicionar la nostra cartera?. La cinquena pregunta la formaran les que plantegin els inscrits.

Aquest serà el sisè webinar que MoraBanc organitza des de l’inici de l’emergència sanitària. Des de llavors el banc ha ofert el coneixement dels seus experts en temes de comerç elèctrònic, mercats financers i fiscalitat.

Els experts participants seran Juan Hernando, responsable de Selecció de Fons de MoraBanc, i Miguel Ángel Villoslada, director de Gestió de Carteres de MoraWealth. El primer compta amb setze anys d’experiència als mercats financers, és llicenciat en Economia, màster en Direcció d’Empreses (MBA), analista certificat en inversions alternatives CAIA, assessor certificat per CFA Spain i certificat en inversión ESG de CFA UK. El segon suma més de catorze anys d’experiència en la indústria de gestió d’actius com a gestor, analista i responsable de solucions multiactiu. És llicenciat en Economia, màster en finances i CAIA.