Una imatge de la Universitat d'Andorra. (Foto: UdA)
Innovació

Formació a l'UdA per conèixer el 'Design Thinking', un mètode per resoldre problemes

El curs tindrà lloc la setmana vinent i va a càrrec de Cristina Puigcercós

Andorra la Vella.- Divendres i dissabte 23 i 24 d’octubre professorat, estudiants i professionals de tots els sectors socioeconòmics del país interessats en la gestió dels reptes des de la perspectiva de les persones podran endinsar-se en el coneixement del 'Design Thinking', una metodologia que ofereix un procés estructurat i unes eines per poder solucionar problemes adoptant un enfocament centrat en les persones per crear noves i innovadores solucions basades en les seves necessitats i valors. La formació, organitzada per la Universitat d’Andorra, anirà a càrrec de Cristina Puigcercós i tindrà una durada de vuit hores, repartides entre els dos dies.

Els assistents podran descobrir els orígens, els principis i el procés del 'Design Thinking' i podran posar en pràctica allò après, a través del plantejament d’un repte. Les classes seran presencials en grups reduïts i tindran lloc el divendres entre les quatre de la tarda i les vuit del vespre i el dissabte de nou del matí a una del migdia.

Els participants que hagin assistit al 80% del seminari obtindran un certificat d’assistència. El termini per a la matrícula, que té un cost de 100 euros però compta amb un finançament del 20% per part de la Fundació Crèdit Andorrà, acaba aquest divendres.