La notificació que apareixerà en rebre una trucada a través de la versió d'escriptori de Whatsapp. (Foto: WABetaInfo)
Empresa

Whatsapp web incorporarà la possibilitat de fer i rebre trucades

Malgrat que no s'ha anunciat una data concreta, està previst que la nova funcionalitat arribi durant les pròximes setmanes

La possibilitat de fer i rebre trucades a través de la versió web de Whatsapp és una de les principals limitacions amb què es troben els usuaris d'aquesta aplicació de missatgeria instantània. Tot i això, l'empresa propietat de Facebook està estudiant incorporar el servei de trucades telefòniques gràcies a una actualització de l'aplicació web, concretament la 2.2043.7. La companyia podria incorporar aquesta funcionalitat al llarg de les pròximes setmanes, tot i que encara no ha transcendit quina serà la data concreta.

D'aquesta manera, quan un usuari rebi una trucada, l'aplicació obrirà automàticament una finestra on apareixeran les icones d'acceptar o d'ignorar, mentre que quan sigui un usuari el que truqui apareixerà un tipus de finestra més petita que inclourà, a més, l'estat de la trucada. Amb la nova actualització també es permetrà poder fer trucades grupals i es contempla la possibilitat d'introduir la videotrucada.

Malgrat que encara no han transcendit tots els detalls, l'aplicació de Whatsapp web disposarà de dos accessos directes a la part superior dreta, que seran els que estaran relacionats amb el sistema de trucades.