Una persona en un caixer automàtic. (Foto: Crèdit Andorrà)
Sector financer

Crèdit Andorrà renovarà la xarxa de caixers automàtics de manera progressiva fins a principis del 2021

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà ha posat en marxa un procés de renovació de tota la seva xarxa de caixers automàtics, la més extensa del país. Aquesta actualització se centra a millorar les funcionalitats i operatives disponibles, alhora que ofereix una tecnologia més digital, actual i segura. El projecte es desenvoluparà de forma progressiva fins a principis de l’any vinent, moment en què s’introduiran noves funcionalitats. El primer caixer que s’ha renovat és el que està situat a l’Avinguda Verge de Canòlich, número 55, de Sant Julià de Lòria.

El banc, en línia amb la seva voluntat de servei al client, busca amb aquesta actualització evolucionar i millorar l’experiència d’ús, alhora que ofereix funcionalitats per fer més còmoda, fàcil i àgil l’operativa als caixers. Entre les principals novetats es pot trobar pantalles tàctils i més grans, que ofereixen una visió més clara i faciliten les operatives; més agilitat i rapidesa amb la incorporació de la tecnologia contactless (previst en la darrera fase del projecte); l'augment de l’import de reintegrament a 1.000 euros per operació, sempre depenent del límit que el client tingui disponible a la targeta, i operacions més sostenibles gràcies a la possibilitat de fer les consultes a través de la pantalla i només imprimir-les si és necessari.

Aquest canvi s’emmarca en el procés de millora permanent del servei al client en què està immers el banc, que "busca oferir una experiència completa i excel·lent des de qualsevol canal". L’entitat treballa per oferir solucions innovadores que permetin resoldre les necessitats financeres en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, i que donin resposta als nous hàbits dels clients.