Joan Viladomat. (Foto: Arxiu ANA)
Turisme

La CEA debatrà sobre el futur del turisme

Viladomat, Pedregal i Daban, els tres ponents

El futur del turisme serà el nou tema a debat aquest dimarts a dos quarts d'onze del matí en el cicle de taules rodones que organitza la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), amb la col·laboració de BancSabadell d’Andorra. Una sessió que comptarà amb el president de Grandvalira Joan Viladomat, el director general de Caldea Miguel Pedregal i el director general de Daguisa Hotels Jordi Daban.

Des del 22 d’octubre i fins el 15 de desembre, cada setmana es donen cita a la CEA tres personalitats destacades de cada sector empresarial, en una taula rodona que es pot seguir per streaming a través del canal de YouTube de la patronal i en la qual els mitjans de comunicació hi poden participar presencialment des de la seu de la patronal. Per tal de facilitar la participació, es poden formular preguntes a través de missatges directes al Twitter @CEA_And.

'El futur a debat' tractarà properament altres temàtiques com el sector financer, el repte de la sostenibilitat, les necessitats en infraestructures, la vessant empresarial de les activitats esportives, el sector de les assegurances i la incipient indústria exportadora al país.