El darrer debat de la CEA es va centrar en el turisme. (Foto: CEA)
Innovació

La CEA posposa a dijous el debat sobre el sector financer i n'incorpora un de nou sobre l'economia de serveis

La cita d'aquesta setmana comptarà com a ponents amb Esther Puigcercós, Josep Segura i Gilbert Saboya

El futur del sector financer serà el nou tema a debat en el cicle de taules rodones que organitza la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), amb la col·laboració de BancSabadell d’Andorra, una proposta que compta amb les persones que estan al capdavant d’algunes de les empreses més representatives dels diversos sectors empresarials del país per analitzar conjuntament els reptes que té plantejats l’economia andorrana en un escenari marcat per les incerteses, però també per les oportunitats. El quart debat, que havia de tenir lloc aquest dimarts, es posposa a dijous a dos quarts d'onze del matí a la seu de la CEA i estarà dedicat, tal com s'ha esmentat, al sector financer. La trobada comptarà amb la participació d’Esther Puigcercós, d’Andorran Banking; Josep Segura, de BancSabadell d’Andorra i Gilbert Saboya, d’Alfa Quest.

Des del 22 d’octubre i fins el 15 de desembre, cada setmana es donen cita a la CEA diverses personalitats destacades de cada sector empresarial, en una taula rodona que es pot seguir per 'streaming' a través del canal de YouTube de la patronal. Per tal de facilitar la participació, es poden formular preguntes a través de missatges directes al Twitter. @CEA_And.

A més, la setmana vinent n’hi haurà dos més: un dimarts 17 (tal com estava previst) per parlar de sostenibilitat i un altre, que s’ha incorporat al programa, el proper dijous 19 de novembre, sobre l’economia de serveis, amb representants de la restauració, agències de viatges i empreses d’organització d’esdeveniments, sens dubte algunes de les empreses més damnificades per la pandèmia.

'El futur a debat' tractarà properament altres temàtiques com les necessitats en infraestructures, la vessant empresarial de les activitats esportives, el sector de les assegurances i la incipient indústria exportadora al país.