La seu de MoraBanc. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Acord entre MoraBanc i Banco Santander pel servei de 'confirming' internacional

Consisteix en gestionar, administrar i finançar les factures de proveïdors de diferents països de forma senzilla i segura

Andorra la Vella.- MoraBanc i Banco Santander han arribat a un acord per col·laborar en el servei de 'confirming' internacional, que permet finançar i gestionar les factures de les empreses andorranes amb els seus proveïdors internacionals. Precisament, el servei consisteix en gestionar, administrar i finançar les factures de proveïdors internacionals de forma senzilla i segura.

Gràcies a aquesta col·laboració amb Banco Santander, les empreses andorranes clients de MoraBanc podran estalviar costos i temps sumant una font de finançament addicional pel seu proveïdor, millorant així la imatge de solvència i capacitat negociadora de l'empresa. En aquest sentit, la directora de Banca País de MoraBanc, Marta Riera, ha declarat que "sempre treballem per aportar solucions als nostres clients en tots els àmbits, i en aquest cas a les empreses andorranes que compren a proveïdors internacionals. És una eina encara més rellevant en la situació de crisi sanitària que estem vivint".

Seguint amb el seu pla estratègic, la voluntat de MoraBanc és aliar-se amb els millors 'partners' del mercat per donar solucions als seus clients, com és el cas de l'acord amb Goldman Sachs Asset Management, que permet als clients de MoraBanc accedir als serveis d'assessorament i a les carteres d'inversió dissenyats específicament per al banc andorrà, l'acord amb Cuatrecasas per a formació i assessorament en matèria legal, o l'acord amb Pyrénées per col·laborar en productes de crèdit de consum.

D'aquesta manera, la col·laboració amb Banco Santander suma valor per a les empreses andorranes que operen internacionalment, aportant més avantatges al servei de 'confirming' ja existent a MoraBanc, gràcies al seu coneixement del mercat amb més de 27 anys en diferents indústries i països, a la seva recerca contínua en tecnologia aportant una plataforma de gestió molt eficient, i a la seva capacitat d'inversió.