Inauguració de les trobades. (Foto: SEGIB)
Empresa

Cadena participa en l'acte d'inauguració de les trobades sobre la transformació digital dels territoris iberoamericans

En les jornades s'analitzaran nous models de negoci en el futur de la regió després de la Covid-19

El president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Gerard Cadena, ha participat aquest dimarts a la tarda en l'acte d'inauguració de les trobades 'La transmorfación digital, un nuevo escenario de futuro en Iberoamérica'. Les trobades es produeixen al llarg d'aquest dimarts i dimecres, i reuneixen autoritats de països iberoamericans, alts càrrecs institucionals i presidents d'organitzacions empresarials i empreses iberoamericanes per compartir els seus punts de vista, principalment, centrats en com afrontar el futur després de la pandèmia.

Així, les dues jornades estan organitzades per la Secretaria General Iberoamericana (SEGIB), el Consell d'Empresaris Iberoamericans (CEIB) i la Federació Iberoamericana de Joves Empresaris (FIJE). En les reunions s'analitzaran qüestions d'interès per al futur de la regió en l'etapa després de la Covid-19, com són la millora de la productivitat, els nous models de negoci davant el nou entorn digital i la seva inserció en les cadenes globals de valor.

A banda de la sessió inaugural, aquest dimarts també hi ha la celebració de diverses taules, en les quals s'abordaran les estratègies del govern per a la transformació digital de la producció; la indústria 4.0 i la indústria del futur, i les empreses digitals. Ja de cara el dimecres dia 18, sota el títol 'Visió des de Centreamèrica', s'analitzaran les iniciatives públiques de transformació digital de la producció i com afronten les empreses centreamericanes la transformació digital, com una resposta davant el coronavirus.