La quinoa és un aliment lliure de gluten. (Foto: Getty)
Empresa

Un centre lliure de gluten a Escaldes-Engordany a finals de novembre

Al capdavant de la franquícia hi haurà la família del tenista professional Marco Trungelliti

Andorra acollirà el pròxim 28 de novembre l'obertura d'un altre centre de la família d'establiments inclusius i lliures de gluten que operen sota a firma [0% Gluten], que té botigues en diferents poblacions de Catalunya, Madrid i Andalusia. Aquesta nova franquícia se situarà al número 4 de l'avinguda Esteve Albert, a Escaldes-Engordany, en el triangle que formen Caldea, el Centre comercial illa Carlemany i l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, el rovell de l'ou de l'activitat comercial andorrana.

En modalitat de franquícia, al capdavant hi ha la família del tenista amb rànquing ATP, Marco Trungelliti. L'argentí, establert a Ordino, s'erigeix en prescriptor del món de l'alimentació 'gluten free' com una manera de fer salut i d'associar amb l'esport d'elit la necessitat de menjar bé per rendir millor.

[0% Gluten] és el nom comercial de la cadena de botigues sense gluten que, amb una base centrada en la fleca i la brioixeria, ofereix un ventall molt ampli de productes per cobrir tots els àpats del dia. Cada centre compta amb obrador propi on es fabriquen diàriament tots els elaborats, zona de venda i de degustació per tal d'acollir a tothom.

La cuina és 'non stop' de les 8 a les 20 hores, malgrat que actualment tot queda condicionat al dictamen de les autoritats governamentals i sanitàries d'Andorra davant la conjuntura de pandèmia. Per aquest motiu, el local adopta totes les mesures de seguretat i prevenció per la cura dels professionals que hi treballen i de les persones que visitin la botiga, deixant per més endavant una inauguració oficial.