La seu central de Crèdit Andorrà. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

Crèdit Andorrà i Crowe Andorra organitzen un webinar sobre la transformació digital de l'empresa andorrana

En la sessió es parlarà de la importància d'apostar per la digitalització dels negocis

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà i Crowe Andorra oferiran el seminari online 'La transformació digital de l’empresa andorrana en temps de canvi', a càrrec d’Antoni Bisbal, soci director de Crowe Andorra, i Cristina Batarseh, directora d’Innovació i Digital Business de Crowe Andorra. La sessió online és oberta i tindrà lloc el dijous 3 de desembre, a les 18 hores. Per accidir-hi s’ha de fer una inscripció a l’enllaç https://bit.ly/39lvITy.

En aquest webinar es parlarà de la importància d’apostar per la digitalització dels negocis, que pot canviar la manera de gestionar l’activitat principal de l’empresa i la seva relació amb clients i proveïdors, indiquen des de l’entitat a través d’un comunicat. Tal com expliquen els ponents, la realitat econòmica i social actual fa que les empreses hagin decidit fer evolucionar el seu negoci cap a una nova era digital, i Andorra no n’és un cas aïllat. A més també s’explicarà com aquest nou entorn pot incidir en el teixit empresarial andorrà.

Crèdit Andorrà, en línia amb el seu compromís de servei al client, ofereix aquestes sessions informatives que tenen per objectiu estar a prop del teixit empresarial i social. L’entitat treballa per continuar sent pionera a dissenyar les eines digitals més adequades que donin resposta als nous hàbits dels clients.