La campanya que ha llençat Pyrénées. (Foto: M. F.)
La campanya que ha llençat Pyrénées s'ha presentat aquest dijous a la tarda. (Foto: M. F.)
La campanya que ha llençat Pyrénées s'ha presentat aquest dijous a la tarda. (Foto: M. F.)
Un dels animals que es poden veure en el recorregut proposat. (Foto: M. F.)
Empresa

Pyrénées llença una innovadora campanya per celebrar el Nadal

Crea uns recorreguts i càpsules de realitat virtual inspirats en els animals que durant el confinament van 'reconquerir' les ciutats

Andorra la Vella.- Pyrénées ha volgut llençar aquest Nadal una campanya especial, tenint en compte que aquest ha estat un any difícil. Els animals són els grans protagonistes d'aquesta acció, una idea que va sorgir en veure que durant el confinament en molts punts del món els animals "recuperaven espais a diferents ciutats". Inspirats en les imatges d'animals "visitant" les ciutats, Pyrénées ha creat una història emotiva en la qual uns tendres animalons s'encarreguen de salvar el Nadal. Àngel Alonso, director de màrqueting i digitalització de Pyrénées, manifesta que han "apostat molt fort pel Nadal i per les famílies" en un any en què era "més important que mai recuperar la màgia del Nadal".

Pyrénées ha creat una acció en què els animals prenen vida i literalment s’instal·len a la ciutat. Una iniciativa que compta amb el suport del comú d'Andorra la Vella. Els animals es troben en un recorregut real i també en un de virtual a Google Maps. Es pretén que la ciutadania pugui gaudir d'aquest recorregut descobrint aquests animalons i que es facin fotos i les comparteixin amb l'etiqueta #MesMagiaQueMai.

Així mateix, Pyrénées ha creat també un seguit de càpsules de realitat virtual dins del mateix centre comercial, on els visitants podran interactuar directament amb els divertits animals. Es tracta d'accions innovadores que se sumen a la clàssica encesa de llums, així com el gran arbre de Nadal que corona el sostre de Pyrénées Motors.

Des de Pyrénées posen en relleu que "és la primera vegada que una campanya d'aquesta envergadura es llança a Andorra" i confien que la iniciativa "marqui un abans i un després" i que es puguin impulsar propostes "cada cop més rellevants i d’abast no tan sols nacional, sinó  també internacional".