El cartell de la 4a Jornada Inntec. (Foto: Inntec)
Sector públic

La quarta edició de la Jornada Inntec se centrarà en l'eficàcia digital de les empreses

L'esdeveniment se celebrarà el pròxim 17 de desembre en una única jornada

La Jornada de la Innovació i les Noves Tecnologies d'Andorra (Inntec), que té com a objectiu divulgar tendències i inspirar la societat andorrana en la transformació i modernització dels seus sectors productius, celebrarà enguany la quarta edició, el pròxim 17 de desembre, en format telemàtic.

En aquesta ocasió l'esdeveniment se celebrarà en una sola jornada, i comptarà amb sis ponents presencials que respondran les preguntes de l'audiència en directe, tenint com a fil conductor l'eficàcia digital a l'empresa. Sota el lema 'No es tracta de treballar més, sinó de ser digitalment eficaços', es reflexionarà entorn de quines tasques s'han de deixar de fer i quines haurien de ser les prioritats empresarials de la nova era digital.

Les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan obertes i es poden fer a través del portal web www.inntec.ad. El termini es tancarà el pròxim 15 de desembre. Com en la resta d'ocasions, la jornada està patrocinada per Crèdit Andorrà, FEDA i ACTUA, i compta amb la col·laboració d'Andorra Telecom, NAOS, SucaSuc i Ingeni Coworking.