El test de Josep Marticella, director de Vallnord-Pal Arinsal
A l'Alça

'Demanaria que Andorra tingués una xarxa ferroviària'

Aquest seria el desig fet realitat del director de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella

Al test del programa 'A l'alça', posem a prova els principals actors econòmics i empresarials del país amb l'objectiu de conèixer-los una mica millor. En el tercer capítol li hem pres el pols a Josep Marticella, director de Vallnord-Pal Arinsal.

Entre la desena de preguntes que li fa el programa, Marticella declara que, si pogués demanar un desig, li agradaria que el país tingués xarxa ferroviària pròpia. "Des de petit que sento que ens aniria molt bé que ens arribés el tren, i crec que hagués estat una d'aquelles coses que ens hauria canviat la vida", i afegeix, "crec que si haguéssim tingut una xarxa interna, ara seria més fàcil connectar-la amb l'exterior".

El director del domini esquiable revela que la seva experiència laboral més primerenca va ser treballar en un Decathlon i amb el seu primer sou, "com no podia ser d'una altra manera", es va comprar una bicicleta.

Marticella també creu que si pogués viatjar al passat i trobar-se amb el seu 'jo' més jove, li diria que "no canviï res, que sigui fidel a ell mateix". Explica que quan va fer 18 anys, va redactar "una llista amb propòsits que volia complir", i entre ells hi havia el de director d'una estació d'esquí. "El temps ens dirà què vindrà després", conclou.