El president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Gerard Cadena, i el president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol, durant el lliurament del xec. (Foto: ST)
Empresa

L'import és la recaptació que es va assolir fruit de la gala de premis que organitza cada any la patronal

El president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Gerard Cadena, ha lliurat aquesta tarda un xec per valor de 5.479 euros al president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol. Un import que es destinarà a impulsar les noves línies empresarials del servei d'integració laboral d'aquesta ONG.

Els diners recaptats són fruit dels donatius i aportacions que empresaris i empresàries del país van fer amb motiu de la darrera edició dels Premis CEA, una edició que tal com ha destacat el president de la patronal, "va haver d'adaptar-se a les circumstàncies actuals, però que no va deixar de tenir el suport solidari de l'empresariat del país, que han aportat més que mai".

Justament les restriccions sanitàries, que van obligar a suspendre el tradicional sopar que es feia amb motiu del lliurament dels premis CEA, van afavorir que algunes de les persones que ja havien fet la seva reserva decidissin aportar l'import de l'àpat a la fila zero, destinada als projectes solidaris de la Creu Roja Andorrana.

Pol ha agraït a la patronal, i a les empreses col·laboradores, la seva aportació, que "ajudarà a les persones que més ho necessiten en unes dates especialment significatives".

Aquest donatiu s'integra en els projectes de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de la CEA.