El seminari web serà aquest dijous 21 de gener. (Foto: Crèdit Andorrà)
Sector financer

A debat les expectatives dels mercats financers

La conferència serà dijous a les sis de la tarda

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà organitza aquest dijous el webinar ‘Mercats financers: expectatives per al 2021’, una conferència en línia que anirà a càrrec de David Macià, CFA, director d’inversions de Crèdit Andorrà Asset Management. La sessió, que tindrà lloc a les sis de la tarda, és oberta i s’hi pot accedir fent una inscripció a l’enllaç següent https://bit.ly/3hkuytG, que també es troba a les xarxes socials de Crèdit Andorrà.

A la conferència s’analitzarà la situació actual i s’exposaran les expectatives dels mercats financers per a aquest any, així com les oportunitats d’inversió que es poden generar.

Des de Crèdit Andorrà, manifesten que ofereixen aquestes sessions informatives "per posar a disposició de les persones interessades l’actualitat dels mercats financers i aportar informació de suport a l’hora de prendre decisions d’inversió".

Recorden que el banc disposa també del blog Research, amb continguts d’actualitat financera i econòmica a càrrec de l’equip d’analistes del grup Crèdit Andorrà, des d’on s’ofereix l’opció de subscriure’s al servei de 'newsletter' per rebre totes les novetats.