"Si tingués molts diners, invertiria en noves tecnologies"
A l'Alça

'Si tingués molts diners, invertiria en noves tecnologies'

Jordi Gallardo, ministre de Presidència, Economia i Empresa, se sotmet al 'test' del programa 'A l'alça'

Al test del programa 'A l'alça' posem a prova els principals actors econòmics i empresarials del país amb l'objectiu de conèixer-los una mica millor. En el dotzè capítol li hem pres el pols a Jordi Gallardo, ministre de Presidència, Economia i Empresa.

Gallardo creu que el sector de les noves tecnologies és un dels més interessants per invertir. I és que una de les preguntes que se'ls hi fa a tots els entrevistats és 'en què invertirien els diners si fossin multimilionaris'. "Una cosa positiva que ha demostrat la pandèmia és que aquest sector té infinitat d'oportunitats empresarials i de creixement i sense cap mena de dubte la meva aposta i la meva hipotètica inversió seria cap aquí", ha exclamat. "La competitivitat fiscal, la transparència, el procés de diversificació que el país ha iniciat" són alguns dels punts forts que el ministre ha destacat, a més de comptar amb un marc jurífic legal potent "que empresarialment parlant també és important".

A tots els entrevistats se'ls hi pregunta què voldrien per al Principat si poguessin demanar un desig. Davant la qüestió, Gallardo voldria "un tren per a Andorra", ja que és "molt fan d'aquest transport públic perquè et permet una experiència diferent i jo personalment l'aprecio molt".

El màxim responsable de la cartera d'Economia va revelar durant la secció que la seva primera feina “va ser de venedor en una botiga d'esports", on va ser-hi uns mesos, "i la recordo com una experiència molt maca i molt enriquidora, i la gratificació del salari també va ser important". De fet, amb els diners d'aquell primer sou, es va comprar una bicicleta de muntanya de color groc, que encara recorda "amb molta estima", ha remarcat.

A la secció 'El test' també se'ls pregunta quin consell es donarien si poguessin viatjar al passat. Hidalgo ha assegurat que es diria: "Sigues més atrevit, arrisca't més", fent referència a algunes idees de negoci que havia tingut de jove i que mai es va atrevir a tirar endavant. Per últim, ha aprofitat l'ocasió per expressar la seva admiració per la Fundació Nostra Senyora de Meritxell, "que fa una gran feina en la integració de les persones del centre en la societat i ho fan amb un servei i una qualitat increïble".