"Som més que una baixa fiscalitat"
A l'Alça

'Som més que una baixa fiscalitat'

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, se sotmet al 'test' del programa 'A l'alça'

Al test del programa 'A l'alça' posem a prova els principals actors econòmics i empresarials del país amb l'objectiu de conèixer-los una mica millor. En el dotzè capítol li hem pres el pols a Laura Mas, cònsol major d'Encamp.

Mas ha defensat que Andorra "és molt més que baixa fiscalitat" i ha recordat els molts atractius naturals i socials amb els que compta el país. Voldria que el Principat "marqués una estratègia comuna per una 'sola Andorra' i ha assegurat sentir-se orgullosa de la "capacitat d'adaptació que hem tingut sempre per fer-nos més atractius a l'exterior".

A tots els entrevistats se'ls hi pregunta què voldrien per al Principat si poguessin demanar un desig. Davant la qüestió, Mas ha expressat que li agradaria "que Encamp tingués un posicionament esportiu a nivell nacional i internacional". La màxima responsable del comú d'Encamp va revelar durant la secció que la seva primera feina “va ser a Andorra Telecom, a l'àrea de compres, al departmaent d'administració i finances". Amb els diners d'aquell primer sou, es va comprar la seva primera equipació d'esquí de muntanya, que li va durar "uns quants anys".

A la secció 'El test' també se'ls pregunta quin consell es donarien si poguessin viatjar al passat. Mas ha assegurat que es diria: "Gaudeix molt del passat, aprofita el present per preparar-te millor per al futur". Per últim, ha aprofitat l'ocasió per expressar la seva admiració per la Creu Roja Andorrana, "que ha fet una gestió extraordinària i s'ha implicat moltíssim amb tota la població durant la pandèmia".