L'estació de Grandvalira. (Foto: Grandvalira)
Empresa

Grandvalira amplia a 135 quilòmetres el domini esquiable a partir de divendres

L'estació obrirà de les 9 a les 17 hores i recuperarà les tarifes habituals

Andorra la Vella.- A partir d'aquest divendres, 19 de març, Grandvalira oferirà als esquiadors del país 87 pistes, ampliant d'aquesta manera el domini esquiable a 135 quilòmetres que se sumen als 30 quilòmetres d'Ordino Arcalís. A més, l'estació ha informat aquest dimecres que s'obriran els enllaços entre els sectors que estaran operatius (Pas de la Casa, Grau Roig, Soldeu i el Tarter). Aquesta situació es mantindrà durant la Setmana Santa, fins al 5 d'abril, si les condicions ho permeten.

Aquesta expansió dels quilòmetres esquiables va acompanyada d'una ampliació dels serveis que ofereixen les estacions fins a final de la temporada. Els esquiadors podran gaudir de plans gastronòmics i activitats de tota mena. També estaran operatives les escoles de Grau Roig, Soldeu i el Tarter, que presenten un programa d'aprenentatge completament renovat i revolucionari, tot conservant l'essència i la tradició de més de 50 anys d'experiència.

Des d'aquest divendres, l'horari de les estacions serà de les 9 a les 17 hores, i les tarifes recuperaran els preus habituals.